Fasolea alba bio este plăcuta, ușoară și absoarbe foarte bine aroma ierburilor și mirodeniilor. Boabele de fasole cremoase sunt deosebit de populare în bucătăria italiană ca antipasti...
Detalii
O sursă valoroasă de proteine pentru vegetarieni și vegani! Boabele de năut au un gust ușor de nuci și au o aromă plăcută și ușoară. Conținutul lor de proteine și fibrele valoroase...
Detalii
Fasolea noastră Kidney este viguroasă la gust şi este crocantă. Probabil cel mai popular din acest gen - gustul savuros și textura moale caracterizează fasolea roșie. Acesta oferă o...
Detalii
Linte rosie bio Davert. În India, lintea roșie preparată ca Dhal este un aliment de bază și a încântat mulți turiști sau vizitatori de restaurante. Faptul că sunt decojite le face mai...
Detalii
Boabă versatilă, mazărea verde decojită esteingredientul clasic dintocănițe și supe. Rapunzel este implicat în cultivarea legumelor în Europa de mulți ani. Deoarece cultivarea plantelor...
Detalii
Quinoa alba Davert. Când este preparată într-o pungă de fierbere, quinoa devine deosebit de fina și granulată. Este gata de servit în doar 15 minute și este potrivit ca garnitură sau...
Detalii
FasoleaAzuki bio Rapunzel este aromată, cu un gust ușor dulce, de nucă și o consistență granuloasă. Datorită gustului lor ușor dulce, fasolea Azuki este deosebit de populară pentru...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.