Cu aroma lor usoara de nuca, nuca dennara sunt foarte potrivite ca ingrediente in tocanuri si salate, precum si pentru prepararea de scufundari si spume. Ele servesc, de asemenea, ca...
Detalii
Acest amestec colorat de mazăre, linte și fasole este ideal pentru tocanite, salate și preparate din bucătăria orientală. Durata de gătit ușor variabilă a leguminoaselor asigură o consistență...
Detalii
Mazărea verde este o leguminoasa foarte populara. Nu se găteste prea mult, dar păstrează o mușcătură plăcuta. Mazărea verde are un gust deosebit de bun în supe, dar poate fi folosită...
Detalii
Naut bio Davert. Datorită climatului uscat din Regiunea Mediterana și Orientul Mijlociu, nautul găsește condiții optime de creștere. Pot fi transformate în făină sau fierte. Năutul,...
Detalii
Soia bio provine inițial din Asia, iar în această țară este deosebit de populară în tofu, tempeh și lapte de soia. Dar, de asemenea, ca o legumă sau o gustare, fasolea mică are un gust...
Detalii
Fasolea neagră bio are o aromă picantă și este deosebit de populară în bucătăria mexicană. Boabelesunt ferme și își păstrează forma în timpul gătitului, fiind aromată și crocantă. Boabele...
Detalii
Fasolea alba bio este plăcuta, ușoară și absoarbe foarte bine aroma ierburilor și mirodeniilor cu care este gătită. Boabele de fasole cremoase sunt deosebit de populare în bucătăria...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.